Wednesday, January 30, 2008

Bila Dhia dah nak duduk....

Sekarang Dhia dah mula nak duduk. Macam2 aksi yang ditunjukkan. Memang kena jaga jer sebab takut terbalik ke belakang. rindunya....Dhia sekarang kat kampung...demam! Aku tak dapat jaga sebab sukar untuk aku ke sana dan ke sini tanpa WAJA tu...sedihnyer!
Dhia pun dah pandai minum fresh oren! Yummy...yummy...kesukaan aku masa pregnant! Berkerut2 muka Dhia....
Tak sabar nak balik Jumaat ni...nak jumper Dhia....rindunyerrrr!

2 comments:

Cinta Dhinas Azraaei said...

Dila..dhia adalah bayi yang amat sihat dan cute macam aku..Maybe kerana nama kami sama?Ni kenapa ko namakan dia Dhia ni?Aku baru bercadang nak namakan bakal anak2 aku Dhia something something..Camner ni..Kang ko datang umah aku..ko panggil anak ko,anak aku yang manyahut muahaha..
p/s bawak balik nak ko cepat2..kita jumpa kat Giant next weekend..

Mama Dhia Nur Qaisara Norman said...

Perasan minah ni..hahahha...so ko carila nama lain...Dhinas ker...boleh?